NK Vuteks Sloga pobjednik KUP-a NS Vukovar

Foto: Ivan Matić

VUKOVAR, Momčad NK Vuteks Sloge pobjednik je KUP-a Nogometnog središta Vukovar. U finalnoj utakmici NK Vuteks Sloga pobijedila je rezultatom 4:0 (2:0) momčad Croatie iz Bogdanovaca (Božović 9′ i 48′, Marić 29 ‘ i Gagulić 47’). Igrači Vuteks Sloge opravdali su ulogu favorita te su od prvoga minuta ozbiljno shvatili protivnika, koji se natječe 1. Županijskoj nogometnoj ligi.

Prvo poluvrijeme završeno je rezultatom 2:0 i već odredilo smjer u kojem će utakmica ići. Sve je riješeno odmah na početku drugoga poluvremena kada je Vuteks Sloga u prvih nekoliko minuta postigao dva zgoditka što je bio i konačan rezultat utakmice. Sve do kraja 90 minuta bilo je odrađivanje posla. Ovo je druga godina za redom kako je NK Vuteks Sloga, koja se natječe u 3. HNL, osvojila KUP Nogometnog središta Vukovar.  

Osim finalne utakmice seniora odigrana su i finala KUP-a mlađih kategorija. U kategoriji juniora KUP je osvojio HNK Vukovar 1991., kod starijih pionira Vuteks Sloga, a kod mlađih pionira i kod početnika Fruškogorac iz Iloka.