NK Mladost iz Cerića jesenji prvak 1. Županijske nogometne lige

Foto: NK Mladost Cerić

VUKOVAR, Završen je jeseni dio prvenstva 12. Županijske nogometne lige Vukovarsko – srijemske županije. Kao što i inače donosi nogomet i jesenji dio prvenstva pokazao je sve ono što donosi sport pa je tako bilo kvalitetnih i neizvjesnih utakmica, iznenađujućih rezultata, lijepih golova, žutih i crvenih kartona pa i nekih neželjenih slika. Jednom riječju – nogomet. Kako god poslije 15 odigranih kola momčad NK Mladosti iz Cerića osvojila je titulu jesenjeg prvaka s 38 bodova. Momčad, koji s klupe vodi Ivan Lukić, pokazala je najviše pa su tako zabilježili 12 pobjeda, 2 neodlučena rezultata i samo jedan poraz. O tome kako su igrali govori i gol razlika, odnosno 47 postignutih i samo 13 primljenih golova.

Drugo mjesto, s 35 bodova, osvojila je momčad NK Nosterie iz Nuštra koju slijedi NK Frankopan iz Andrijaševaca s 30 bodova. To su i tri momčadi koje će se, prema svim prognozama, do zadnjeg kola boriti za titulu prvaka i plasman u viši rang natjecanja.  

Četvrto mjesto drži NK Sinđelić iz Trpinje s 28 osvojenih bodova, a slijede zatim NK Slavonija, HNK Fruškogorac, NK Croatia i NK Borac. Donji dio tablice predvodi NK Vrbanja s 18 bodova, a ispod su plasirani NK Slavonac, HNK Mitnica, NK Sloga i NK Budućnost. Najugroženije momčadi su NK Jadran s 13 osvojenih bodova i NK Šokadija. NK Mladost iz Vođinaca, s 5 osvojenih bodova, drži posljednje mjesto i dečki iz Vođinaca morali bi na proljeće napraviti čudo da bi se spasili od ispadanja.

Sve u svemu očekuje nas iznimno interesantno nogometno proljeće u 1. ŽNL Vukovarsko – srijemske županije gdje će se velika borba voditi za prvo mjesto ali i opstanak.