Niz koncerata na ovogodišnjim 52. Vinkovačkim jesenima

Foto: Vinkovačke jeseni

VINKOVCI, Kao i prijašnjih godina, i na ovogodišnjim 52. Vinkovačkim jesenima što se održavaju od 8. do 17. rujna, organizatori su priredili niz koncerata prvih imena hrvatske zabavne glazbe i sigurno će Vinkovčani i njihovi gosti moći odabrati izvođača koji im najviše paše. Prvog dana 52. Vinkovačkih jeseni, u petak 8. rujna na velikoj pozornici pod šatorom nastupa popularni splitski pjevač Petar Grašo. U nedjelju je koncert mlade i prpošne Lane Jurčević, a u utorak goste će zabavljati Jasmin Stavros.
U srijedu nastupa Mate Bulić, a u četvrtak je veliki koncert Četiri tenora: Đani Stipaničev, Marko Škugor, Marko Pecotić i Vladimir Garić. Njihovo pjevanje sigurno će privući brojnu publiku i nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Na dan svečanog otvaranja 52. Vinkovačkih jeseni, u petak 15. rujna, odmah nakon svečanosti otvaranja, pod šatorom nastupa pjevačica Lidija Bačić.
U subotu je koncert Ivana Stapića koji će u goste pozvati svoje prijatelje tamburaše, a u nedjelju, zadnjeg dana 52. Vinkovačkih jeseni, nakon svečanosti zatvaranja nastupaju Najbolji hrvatski tamburaši.
Ulaz za sve navedene koncerte na pozornici u velikom šatoru Vinkovačkih jeseni, je besplatan