Neobičan oglas – preselite u Šarengrad gdje vas čekaju besplatan smještaj i plaćene režije

Foto: www.facebook.com

ŠARENGRAD, Nemamo običaj objavljivati oglase koji se objavljuju po raznim oglasnicima i društvenim mrežama ali nam je oglas Dinke Juričić iz Šarengrada svakako privukao pažnju.

„Nudim besplatni apartman na obali Dunava i plaćene režije umirovljenoj osobi koja se želi doseliti k nama u Šarengrad. Zauzvrat očekujem da mi jednom tjedno tri četiri sata pripazi tatu da mogu skoknuti u Vukovar ili Vinkovce. Nudim i besplatnu hranu. Ako osoba zna kuhati i spremna je kuhati jednostavne ručkove za nas troje onda ima i besplatnu hranu“, navodi se u oglasu.

U pojašnjenju oglasa Juričić kaže da od kako je Tomislav, tatin prijatelj iz djetinjstva, umro panično šalje pisma udrugama umirovljenika i centrima za socijalni rad.

„Od 32 poslana maila, samo su mi na dva odgovorili: da mi ne mogu pomoći jer se oni ne bave takvim stvarima. Neću komentirati, ali stidim se umjesto njih. Molim vas podijelite ovu objavu. Stižu jesen i zima koje će jamačno biti, ako ne hladnije, onda puno skuplje nego prošle. Sigurna sam da bi nekoga moj poziv da se doseli k nama baš usrećio. Hvama vam svima“, kaže Juričić.