Nenad Bjelica govorio vukovarskim studentima o tome kako uspjeti i ostvariti karijeru

Foto: Veleučilište Lavoslav Ružička

VUKOVAR, Jedan od najboljih hrvatskih nogometnih trenera Nenad Bjelica, koji uspješno s klupe predvodi NK Osijek, gostovao je na vukovarskom Veleučilištu Lavoslav Ružička na „Danima karijera i otvorenih vrata“. Tijekom predavanja studentima Bjelica je govorio na temu “Kako stvoriti uspješan tim”. Tijekom predavanja Bjelica je rekao mladima da budu strpljivi i ustrajni te da će svi koji vrijede isplivati na površinu. Poručio im je i da nikada ne odustanu od svojih snova jer će onaj tko nešto želi ostvariti to u konačnici i uspjeti.

“Nadam se kako sam ih motivirao na ostvarivanje slične ili bolje karijere od moje. Nije mi bio cilj pričati isključivo o karijeri već o tome kako sam neke rezultate uspio ostvariti, na kojim principima i načelima”, rekao je Bjelica.

Podsjetio je na svoju nogometnu karijeru, a onda i trenersku te istakao kako je do sada sve postigao vlastitim radom i odricanjem te da je sve vrijeme vjerovao kako se radom, upornošću i ustrajnošću sve može postići.

“Možda je put malo teži i duži, ali moj primjer pokazuje da se može”, istakao je Bjelica.

Dekan vukovarskog Veleučilišta Željko Sudarić kazao je kako su u okviru Dana karijera i otvorenih vrata za svoje studente organizirali niz kvalitetnih predavanja koja su držali neki od bivših studenata vukovarskog Veleučilišta ili pak gosti poput Nenada Bjelice. Na predavanjima su sudjelovali student sva tri studija Veleučilišta Lavoslav Ružička.

“Na ovaj način željeli smo im pokazati kako je uz puno rada, znanja i odricanja moguće uspjeti. Primjer za to su i neki naši raniji student koji su poslije studiranja na vukovarskom Veleučilištu ostvarili zapažene karijere”, rekao je Sudarić.