Banožić i Nedoklan: U HDZ-u Općine Nuštar nije se dogodilo ništa dramatično

Foto: hdz.hr

NUŠTAR, Povodom ostavki koje je podnio dio članova Općinskog i temeljnog odbora HDZ-a Nuštar oglasio se i predsjednik Općinskog odbora HDZ-a Nuštar Ivan Nedoklan koji tvrdi kako se zapravo nije dogodilo ništa dramatično.

„Što više ovdje se jasno može povući paralela sa sličnom situacijom koju smo nedavno imali u GO Županja. Nakon unutarstranačkih izbora i ja i županjski predsjednik GO smo se našli u sličnoj situaciji, izabrani smo za predsjednike, ali bez podrške većine izabranih članova Odbora. Stoga smo, za razliku od gospodina Juzbašića koji je naprasno istupio iz stranke, u OO Nuštar donijeli jedinu ispravnu odluku i predložili, a ŽO imenovao, povjerenika i povjerenstvo kako bi se spriječila blokada rada uoči predstojećih lokalnih izbora. Imenovani povjerenik, kao i povjerenstvo imaju moju punu podršku, a očekujem da istu pruže i svi ostali članovi. Za razliku od gospodina Juzbašića ja ostajem u HDZ- u jer nema funkcije zbog koje bih napustio stranku i nastaviti ću još predanije raditi kako bi na predstojećim izborima stranka upisala još jednu pobjedu“, navodi Nedoklan.

Povodom ostavki u općinskim odborima Nuštar i Bogdanovci reagirao je i predsjednik županijskog odbora HDZ-a Vukovarsko – srijemske županije Mario Banožić ističući kako se zapravo nije dogodilo ništa posebno.

“Odmah smo reagirali i na prijedlog Općinskog odbora Nuštar imenovali Povjerenika i povjerenstvo kako bi se nastavio nesmetan rad. Svi članovi su izrazili podršku Povjereniku, kao i sam Nedoklan. Sada nastavljamo normalno raditi kako bi ostvarili još jednu pobjedu na predstojećim izborima”, rekao je Banožić.