Nakon tri provale, policija mu stala na kraj

Foto: Pixabay

VUKOVAR, U Policijskoj postaji Vukovar tijekom proteklog vikenda provedeno je kriminalističko istraživanje nad 25-godišnjakom iz Vukovara, kojim je utvrđena sumnja kako je koncem rujna 2016. godine počinio tri kaznena djela krađe, izvjestila je policija.

Kako ukazuju saznanja iz kriminalističkog istraživanja, 25 godišnjak je 27. rujna u noćnim satima iz pomoćnih prostorija uz obiteljsku kuću u Borovu, u ulici V. S. Karadžića otuđio kosilicu, ručnu pilu, dva trimera i dvije motorne pile; u noći 28. rujna iz pomoćnih prostorija uz obiteljsku kuću u Borovu, u ulici B. Maslarića, otuđio električnu brusilicu i kompresorski pištolj za bojanje, a 28. rujna u poslijepodnevnim satima iz stambene zgrade u Vukovaru, na Trgu Slavija, otuđio je moped.

Uz kaznene prijave, 25-godišnjak je priveden pritvorskom nadzorniku PU vukovarsko-srijemske.

Na području PU vukovarsko-srijemske tijekom proteklog vikenda zabilježeno je 17 prometnih nesreća, od čega 12 prometnih nesreća u kojima je nastupila samo materijalna šteta, tri prometne nesreće u kojima je ukupno sedam osoba lakše ozlijeđeno te dvije prometne nesreće (Županja i Gradište) u kojima su teže ozlijeđeni 81-godišnji biciklista i 21-godišnja pješakinja.

ĐURO KARALIĆ

Foto: Pixabay/Kris