Mario Rukavina (20) nestao u petak, biciklom prešao granicu na Tovarniku i od tada mu se gubi svaki trag

Foto: www.nestali.hr

ANDRIJAŠEVCI, Mario Rukavina, 20-godišnjak iz Andrijaševaca, nedaleko od Vinkovaca nestao je u petak nakon što je biciklom ušao u Srbiju. Poznato je kako je Mario u petak, u 16:22 sati, biciklom prešao državnu granicu na graničnom prijelazu Tovarnik – Šid. Prema riječima roditelja obitelj Rukavina u Srbiji nema niti članova obitelji niti prijatelja te je ovo prvi put da je Mario otišao u Srbiju.

Mario je visok 170 centimetara, ima smeđu kosu, srednje je građe. Na sebi je imao crnu pamučnu trenerku, crne tenisice kao i maslinasto zelenu jaknu. Na leđima je imao plavi ruksak sa žutim obrubom. Prema neslužbenim informacijama posljednji put je viđen u Resavskoj ulici u Beogradu. Roditelji kažu i kako je o nestanku Maria upoznata i srpska policija koja ga aktivno traži.

Mole se svi koji imaju bilo kakve informacije o Mariu da o tome obavijeste najbližu policijsku postaju, nazovu (+385)192 ili da se jave na adresu: nestali@nestali.hr. Ukoliko imate bilo kakvih informacije možete kontaktirati i Mariovog oca Ivicu Rukavinu na broj +385 952233480