Maratonci PU vukovarsko – srijemske prvi na polumaratonu u Zagrebu

Foto: PU vukovarsko - srijemske

ZAGREB, U osmoj po redu atletskoj cestovnoj utrci ZAGREB 21 – 8. Zagrebački proljetni polumaraton – Prvenstvo Hrvatske u polumaratonu za pripadnike MUP-a, održanoj jučer, 26. ožujka, ekipa Policijske uprave vukovarsko-srijemske, u sastavu Marko Sambol, Mirko Miličić, Dinko Puce, Igor Galunić i Tomislav Kralj, pomela je konkurenciju osvojivši prvo mjesto u ekipnoj kategoriji.

Također, član najbrže ekipe, Marko Sambol, policijski službenik Ureda načelnika Policijske uprave vukovarsko-srijemske, osvojio je drugo mjesto u natjecanju za policijske službenike pojedinačno.

Utrku su organizirali Zagrebački atletski savezi i Atletski klub Maraton 2000, u suradnji sa Policijskom akademijom, a predstavlja i službeno Prvenstvo Hrvatske u utrci na 21 km za pripadnike Ministarstva unutarnjih poslova RH – pojedinačno i ekipno.

Za pripadnike MUP-a utrka je imala i humanitarni karakter jer će se sredstva od kotizacija policijskih službenika koji su sudjelovali donirati Zakladi policijske solidarnosti za pomoć policijskim službenicima