Malonogometna derbi u Vukovaru, odigrana utakmica MNK Bata Borovo – MNK Vinkovci

VUKOVAR, Od ove jeseni sportski tereni Vukovarsko-srijemske županiji bogati su za još jedan sportski derbi koji je već od prvoga susreta kod navijača izazvao veliki interes gledatelja. U okviru 3. kola, 2. HMNL, u Sportskoj  dvorani u Borovu naselju odigrana je utakmica između MNK Bara Borovo iz Vukovara i MNK Vinkovci. I dok su MNK Vinkovci klub s tradicijom u malom nogometu MNK Bata Borovo je osnovan tek prije nekoliko mjeseci i ovo im je porva sezona u 2. HMNL. Domaća momčad sastavljena je od igrača koji igraju veliki nogomet. U isto vrijeme MNK Vinkovci ove godine je jedan od favorita u 2.MHNL s ciljem ulaska u 1.MHNL. Gosti su u Vukovaru i potvrdili status favorita te su pobijedili  rezultatom 11:9 (4:3). Treba svakako napomenuti i da je utakmicu pratilo oko 500 gledatelja koji su mogli uživati u zanimljivoj utakmici prepunoj golova i lijepih poteza.

Za momčad Bata Borovo nastupili su: Tovilović, Malecki, Kosić, Bijelović, Šekuljica, Rakić, Miljković, Mišić, Bratić, Glamočak, Živković.

Za momčad MNK Vinkovci nastupili su: Zovko, Bertić, Jelenić, Haluška, Jaman, Rubić, Antunović, Ležaić, Lončar, Bajtal, Jureta, Kujundžija, Plavšić, Jančić.

IVAN MATIĆ

Foto Ivan Matić