Josip Dabro podnio kandidaturu za predsjednika županijskog HDZ-a

Foto: www.facebook.com

VINKOVCI, Prema najavama iz HDZ-a izbori u županijskim, gradskim i općinskim podružnicama stranke biti će održani 22. studenoga. Jedna od zanimljivijih utrka voditi će se upravo u Vukovarsko – srijemskoj županiji i to ne samo na općinskim i gradskim razinama nego i za predsjednika županijske organizacije. Zamjenik župana Vukovarsko – srijemske županije Josip Dabro danas je na svome Facebook profilu objavio kako je podnio kandidaturu za predsjednika HDZ-a Vukovarsko – srijemske županije.

„Nakon trogodišnjeg neprekidnog rada kao zamjenik župana i svakodnevnog artikuliranja potreba slavonskog čovjeka, danas sam podnio kandidaturu za predsjednika ŽO HDZ-a VSŽ. Moja kandidatura je dodatno osnažena širokom podrškom članstva HDZ-a VSŽ. Uskoro ću s ponosom predstaviti i naš tim, koji uvažava različitosti i na utrtim temeljima zaslužnih, spreman je za gradnju napretka naše županije. Članove odvažne u stavovima i mudrosti, pozivam da se priključe mom timu, kako bi zajednički ispisali našu buduću slavonsku priču“, stoji u objavi Dabre.

Izvjesno je kako će njegov suparnik za čelno mjesto biti Damir Dekanić inače načelnik Općine Andrijaševci, a nije isključena niti mogućnost kandidiranje i aktualnog ministra obrane Maria Banožića.