Josip Dabro: Grupni Šeks na račun Grada Otoka

Foto: Ivan Matić

OTOK, Ubrzo pošto je se u svezi ručka u zagrebačkom restoranu Purger oglasio prozvani gradonačelnik Otoka Josip Šarić, koji je najavio i podizanje kaznene prijave protiv Josipa Dabre koji je sve to iznio u javnost priopćenjem za javnost oglasio se i Dabro. I Dabrino priopćenje prenosimo u cijelosti:

“U vezi sa priopćenjem Josipa Šarića, gradonačelnika Otoka iz redova HDZ-a, obavještavam javnost o slijedećem:

Cijela hrvatska javnost, pa i ja osobno, obaviješteni smo o „druženju “ dueta ŠŠ / Šarić-Šeks/u jednom zagrebačkom restoranu tek nakon vijesti u medijima o napadu na saborsku zastupnicu gđu Karolinu Vidović Krišto od strane Vladimira Šeksa.

Da nije bilo te vijesti, još jedno izvlačenje javnog novca od strane Šarića i svih HDZ-ovih „Šarića“ koji to čine bahato i besramno, ostalo bi sakriveno od javnosti .

NACIONAL je objavio fotografije sa te, kako Šarić tvrdi „službene večere“ – u naravi, kartanja u četvero . Zabava nije bila u dvoje, u paru – nego GRUPNI ŠEKS – četvorica njih!

Javno sam pitao čijim novcem je Josip Šarić platio tu navodnu „službenu večeru“. I prije nego je odgovorio, nažalost, ne samo ja – nego i cijela hrvatska javnost znala je čijim – našim!

U svijetu normalnih i moralnih ljudi svatko plaća svoje račune. Josip Šarić, slijedeći primjer svojih mentora i onih koji sada predstavljaju HDZ, platio je račun svoje privatne kartaške seanse javnim novcem Grada Otoka. Zašto nisam iznenađen?

Pa zato jer Šarićevi nalogodavci zakonima pokušavaju ušutkati novinare, a meni, eto, prvi kartaški drug iz dueta ŠŠ prijeti kaznenom prijavom – jer sam razotkrio njegovo kazneno djelo! A drugi kartaški drug će, po svom starom običaju, tu kaznenu prijavu i napisati! Kako vidimo po zadnjim događajima u našoj Slavoniji, bolje da umre selo nego Vladini običaji ! Da ne bude zabune Vlada je i Vlada i Šeks.

Obzirom da Šarić tvrdi da je kartanje bila „poslovna večera„, a da su na toj fotografiji kartanja još dvije osobe, pozivam javno Josipa Šarića da objavi da li svi kartaški sudionici „poslovni partneri Grada Otoka“? Pozivam ga da objavi i njihova, mnogima poznata imena. To će biti jako, jako zanimljivo svima, posebno simpatizerima i glasačima HDZ-a …

Da li su to sa Šeksom i Šarićem možda njihovi partneri sa kojima HDZ provodi na slilu izglasanu ISTANBULSKU KONVENCIJU, kojom, kao, štite prava žena? Pa su trojica junaka mirno gledali kako četvrti junak, po kojem je junačka akcija dobila ime, prijeti jednoj ženi, saborskoj zastupnici Karolini Vidović Krišto? Junački i muški, zar ne Šariću? Pa je Šarić, za nagradu za takvo provođenje ISTANBULSKE KONVENCIJE, na praktičnom primjeru, Šeksu i dvojici junaka, kao pravim muškim prijateljima, platio večeru, i to javnim novcem Grada Otoka?

Pitam Šarića da odgovori: zašto je vratio novac na račun Grada Otoka, ako je sve to bilo u redu?

Tim činom „povraćanja“ nakon pijanke grupnog Šeksa – Josip Šarić otkriva baš ono što pokušava sakriti. Priznaje sve, baš sve- i da je bio na kartaškoj ,a ne službenoj večeri, i da nije smio trošiti javni novac na hranu i puno puno pića! I da je time počinio očito kazneno djelo. Naravno, nitko se od te četvorice vrlih muževa nije ispričao napadnutoj ženi! Kako muški i kako Istanbulski! Bravo!

Predlažem mu da drugi put takav trošak „pravda“ kao provođenje praktičnih mjera prema ženama temeljem, od takvog HDZ-a nametnute ISTANBULSKE KONVENCIJE. Grupni Šeks na javni račun, kao krunski dokaz potrebe ISTANBULSKE KONVENCIJE! Dobra ideja? Očekujem odgovor Šariću!“, navodi Dabro.