Još jedan fizički sukob među mladim Vukovarcima

VUKOVAR, Policija je izvjestila onovom fizičkom sukobu između mladih Vukovaraca koji se ovoga puta dogodio u ulici Dvanaest redarstvenika, a uzrok mu je najvjerojatnije alkohol.

Naime, policija navodi kako je oko 2,00 sata u ugostiteljskom objektu, u ulici Dvanaest redarstvenika, 20-godišnjak iz Vukovara u alkoholiziranom stanju narušavao javni red i mir. Nedugo potom, ispred ugostiteljskog objekta, došlo je i do fizičkog sukoba između 20-godišnjaka i još dvojice mladića iz Vukovara u dobi od 19-godina.

Trenutno se provodi kriminalističko istraživanje s ciljem utvrđivanja svih okolnosti događaja, navodi policija koja je također izvjestila kako je provedenim kriminalističkim istraživanjem nad 30-godišnjakom iz Vukovara i 62-godišnjakom iz Osijeka utvrđena sumnja da su u petak u Vukovaru počinili razbojništvo te su uz kaznenu prijavu predani pritvorskom nadzorniku.

Riječ je o slučaju napada na 24-godišnjaka kojega su ispred stana na Vijencu Kneza Branimira napale dvije osobe i ozlijedile da bi potom iz stana otuđile novac i alkoholna pića. Policija je tada izvjestila kako su pravovremenim postupanjem policije pronađene dvije osobe, jedna s vukovarskog, a druga s osječkog područja.

ĐURO KARALIĆ