Izabrani najbolji u vinkovačkom sportu u 2018. godini

Foto: VPK

VINKOVCI, Najsupješnija vinkovačka sportašica u 2018. godini bila je Magdalena Đekić iz Atletskog kluba Cibalia, a sportaš, član Šahovskog kluba Vinkovci Ante Brkić. Najuspješnija vinkovačka momčad je Rukometni klub Spačva Vinkovci, a najbolja ekipa Judo klub Vinkovci. Najbolji sportaš  s invaliditetom je Stanko Piljak iz Streljačkog kluba za osobe s invaliditetom Kristinka Matečić

Članica Taekwondo kluba Sajnami, Ivana Firi najuspješnija je perspektivna sportašica, a najuspješniji perspektivni sportaš Dorian Vugrek iz Vinkovačkog plivačkog kluba.

Najuspješniji trener u 2018. bila je trenerica Taekwondo kluba Sajnami, Jasmina Lucić.

Nagrade najboljim sportašima i sportskim kolektivima grada Vinkovaca bit će uručene na svečanosti koja se 6. veljače održati u Gradskom kazalištu Joze Ivakića u organizaciji Zajednice športskih udruga grada Vinkovci i Novosti. Na svečanosti će biti dodjeljena i nagrada za životno djelo Novosti koju će ove godine dobiti Mladen Bukulin iz Rukometnog kluba Spačva Vinkovci.

Bit će to prilika i za uručivanje nagrade za najbolje fotografije izložbe Sportski trenutak 2018. godine, koja će biti postavljena u predvorju kazališta. Prvu nagradu odnijela je fotografija Tomislava Jonjića, drugu Ivane Kalinić, a treće mjesto osvojila je fotografija Igora Nađa.