I mlađi kadeti Vaterpolo kluba Vukovar pobjednici kvalifikacija

Foto: www.hrv.hr

VUKOVAR, Ubjedljivom pobjedom (17:5) nad vršnjacima iz Osijeka u predzadnjoj utakmici kvalifikacija za Prvenstvo Hrvatske podskupine Slavonija mlađi kadeti Vaterpolo kluba Vukovar osigurali su prvo mjesto u kvalifikacijama i tako se plasirali u majstoricu Prvenstva Hrvatske za pobjednika Sjeverne skupine. U toj majstorici će uz Plivački klub Vukovar nastupati i pobjednici Riječke i Zagrebačke podskupine.

“Znali smo da imamo dobru ekipu u ovoj kategoriji, a to su djeca koja igraju zadnje tri godine stalno zajedno od samog osnutka Kluba i nakon svih početnih peripetija, problema i rezultatskih neuspjeha, došli smo do toga da najvažniju utakmicu ove sezone odigramo na ovakav način s čime sam iznimno zadovoljan. Vidi se rad i napredak ovih naših mladih vaterpolista na koje sam iznimno ponosan jer nam je to druga kategorija u Klubu koja je prošla u daljnje natjecanje i u tako kratkom vremenu prerasla ovu našu regionalnu skupinu”, rekao je trener Krešimir Musulin.

Dodao je kako su u klubu s rezultatima ove sezone iznimno zadovoljni iako su tek na trećini puta tako da se sada mogu pripremati i za neke veće iskorake u hrvatskom vaterpolu.

Podsjećamo kako su prošli tjedan i vukovarski kadeti ostvarili plasman na završnicu prvenstva kao pobjednici podskupine Slavonija.