HDSSB o spasu Imunološkog zavoda

Foto: Ivan Matić

VUKOVAR, Predsjednica vukovarske podružnice HDSSB Slavica Jelinić na kraju 2015. godine javnosti se obratila priopćenjem za javnost u kojem je ukazala na sudbinu Imunološkog zavoda.

„Kada sam u rujnu ove godine, kroz priopćenja, izrazila bojazan da Visia Croatica, koja je ulijevala puno nade i povjerenja prema građanima, nema namjeru krenuti s povratom uplaćenih iznosa novca za spas Imunološkog tada je održana tiskovna konferencija te se uz zahvalu zamolilo za strpljenje dok HPB ne uspostavi najsigurniji i najbolji način povrata uloga. Došao je kraj godine, a od navedene tiskovne konferencije ništa se ne događa, nitko od građana nije dobio obavijest i od povrata novca još ništa“, navodi Jelinić.

Dodaje kako je Visia Croatica imala priliku u hrvatsko društvo unijeti iskreni i normalni poslovni odnos zasnovan na povjerenju ali da su tu priliku prokockali.

„Građani su iznevjereni i razočarani. Tko zna koja je „maca“ popapala najmanje 5 milijuna kuna i tko je plus toga oplodio taj novac te pokupio najmanje još i kamate? Pitam se samo da li će se itko uopće zapitati i pitati institucije gdje je taj novac završio“, ističe Jelinić.

PRESS 032