Gradska knjižnica i čitaonica Vinkovci za korisnike otvorena od 28. kolovoza

Foto: Grad Vinkovci

Gradska knjižnica i čitaonica Vinkovci svoja vrata za korisnike, na novoj lokaciji i novoj zgradi u ulici Kralja Zvonimira, otvorit će u ponedjeljak, 28. kolovoza, najavljeno je iz te ustanove koja je svečano otvorena u srpnju, za Dan grada Vinkovaca.

“Puno smo truda i rada uložili kako bi nova zgrada postala i nova knjižnica u kojoj ćete moći provoditi svoje vrijeme učeći, čitajući, zabavljajući se… Knjižnica je prije svega vaša! Smisao našeg rada ste vi, naši korisnici, a proteklih smo tjedana radili bez vas, stoga vam hvala na strpljenju i razumijevanju koje ste pokazali dok ste bili lišeni knjižničnih usluga! Hvala vam na podršci koja nam je bila poticaj dok smo proteklih tjedana vodili borbu s kutijama i policama”, poručuju iz Knjižnice.

Kako bi se bolje upoznali sa svojim novim domom, do 1. listopada svima će biti omogućeno, bez obzira na članstvo, korištenje novih usluga Knjižnice. Na ovaj način, smatraju u Gradskoj knjižnici i čitaonici Vinkovci, građani će, najbolje doživjeti sve novo što nudi.