Dvije prometne nesreće s dvije teško ozlijeđene osobe

Foto Ivan Matić

VINKOVCI, Na području PU vukovarsko-srijemske tijekom protekla 24 sata zabilježene su četiri prometne nesreće, od čega dvije prometne nesreće u kojima je nastupila samo materijalna šteta (Vinkovci, Banovci) i dvije prometne nesreće u kojima su dvije osobe teže ozlijeđene (Vukovar, Rokovci).

U prometnoj nesreći koja se dogodila u Vukovaru teže tjelesne ozljede zadobila je 75-godišnjakinja iz Vukovara. Ona se, oko 7,40 sati, kretala biciklom biciklističkom stazomTrpinjske ceste u Vukovaru prema centru grada. U jednom trenutku skrenula je ulijevo te udarila u osobni automobil „Toyota“, osječkih registarskih oznaka, kojim je upravljao 52-godišnjak iz Osijeka. U prometnoj nesreći 75-godišnjakinje je teže ozlijeđena.

U srijedu, oko 20,20 sati, dogodila se prometna nesreća na raskrižju Vinkovačke ulice i ceste prema poljoprivrednom zemljištu u Rokovcima. 39-godišnjakinja iz Vinkovaca upravljala je osobnim automobilom vinkovačkih registarskih oznaka, krećući se kolnikom Vinkovačke ulice u Rokovcima. Prilikom pretjecanja teretnog vozila koje se kretalo ispred, teretno vozilo u tom je trenutku skrenulo ulijevo te je došlo do udara osobnog vozila u bočnu stranu teretnog vozila. U prometnoj nesreći 39-godišnjakinja je teže ozlijeđena. Vozač teretnog vozila, 33-godišnjak iz Babine Grede, nije ozlijeđen.