U dvije prometne nesreće po dvije osobe lakše i teže ozlijeđene

Foto Ivan Matić

VINKOVCI, Iz PU Vukovarsko-srijemske izvijestili su kako je iz obiteljske kuće 47-godišnjaka u Vukovaru otuđeno više komada električnog i ručnog alata alata. Krađa se dogodila u noći 11./12. listopada. Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna.

U požaru koji je izbio u ranim jutarnjim satima 12. listopada na pomoćnoj prostoriji uz obiteljsku kuću 69-godišnjaka u Bošnjacima u potpunosti je izgorjelo krovište prostorije, ogrjevno drvo i razni alat koji se nalazio u unutrašnjosti prostorije. Očevidom je utvrđeno kako je uzrok požara kvar na električnim instalacijama pomoćne prostorije. U požaru nije bilo ozlijeđenih osoba, a materijalna šteta iznosi više tisuća kuna.

Na području PU vukovarsko-srijemske tijekom protekla 24 sata zabilježeno je osam prometnih nesreća, od čega pet prometnih nesreća u kojoj je nastupila samo materijalna šteta (Stari jankovci, Vinkovci-3, Andrijaševci), jedna prometna nesreća u kojoj je jedna osoba lakše ozlijeđena (Vinkovci) i dvije prometne nesreće u kojima su ukupno dvije osobe teže i dvije osobe lakše ozlijeđene.

U četvrtak, oko 12,15 sati, u Gradištu je 32-godišnjak prilikom uključivanja u promet sa kolnog prilaza ispred obiteljske kuće osobnim vozilom udario je stražnjim dijelom vozila u 83-godišnju pješakinju. Uslijed udara i pada na kolnik 83-godišnjakinja iz Gradišta teže je ozlijeđena.

Na županijskoj cesti Retkovci-Prkovci u četvrtak, oko 12,40 sati, dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenim osobama. 27-godišnjak iz Prkovaca upravljao je osobnim automobilom krećući se iz smjera Retkovaca u smjeru Prkovaca. U jednom trenutku izgubio je nadzor nad vozilom te sletio u odvodni kanal. U prometnoj nesreći teže je ozlijeđena putnica u vozilu, 27-godišnjakinja iz Prkovaca, dok su vozač i putnik (dijete) u vozilu, lakše ozlijeđeni.