Domovinski pokret: Tražimo od svih mjerodavnih i odgovornih institucija da se provedu sve potrebne radnje i istrage kako bi se čim prije zaustavilo daljnje uništenje Plinare istočne Slavonije.

Foto: Domovinski pokret

VUKOVAR, Nakon svih događanja u svezi s aferom o nezakonitoj prodaji plina, u koji je uključena Plina istočne Slavonije, a onda i imenovanja Maria Naglića za predsjednika Uprave Plinare reagirala je županijska podružnica Domovinskog pokreta Vukovarsko – srijemske županije čije priopćenje prenosimo u cijelosti:

“Zgroženi smo ,ali ne i iznenađeni imenovanjem Marija Naglića na mjesto predsjednika Uprave Plinare istočne Slavonije, a sve to na prijedlog predsjednika HDZ Vukovarsko – srijemske županije Maria Banožića i njegovih poslušnika u Županijskom odboru HDZ-a. Ovakva odluka je nastavak tragedije koja se provodi u Plinari istočne Slavonije. No, uvjereni smo i sigurni da postoji samo jedan motiv za ovakvu odluku i ovim imenovanjem, a to je da mogu prikriti i sakriti sve ostale kriminalne radnje koje su se tamo provodile. A tko bi drugi bio savršeno rješenje negoli tajnik Hrvatske demokratske zajednice Vukovarsko srijemske županije. Uzimajući u obzir i razmatranje njegov bogat CV vidimo da je to jedan svestran čovjek koji se izvrsno snalazi u poslovima od prostornog planiranja pa, evo sad i do distribucije plina. Da nije žalosno, bilo bi smiješno! Stoga, tražimo od svih mjerodavnih i odgovornih institucija da se provedu sve potrebne radnje i istrage kako bi se čim prije zaustavilo daljnje uništenje Plinare istočne Slavonije. A sasvim smo sigurni da se to ovim imenovanjem neće i ne može zaustaviti. Gospodo, možete kako hoćete ali na Vašu žalost ne možete dokle hoćete. Predstavljate ozbiljnu ugrozu životu i opstanku stanovništva Vukovarsko – srijemske županije“, navodi se u priopćenju.