Doček Nove godine u vukovarsko-srijemskim gradovima i općinama

Foto: Pixabay/Gerd Altmann

Program za doček 2022. u Vukovaru započinje u 20 sati kada će građane zabavljati Calypso, a u 22 sata na pozornicu izlazi Daleka Obala koja će svirati do ponoći kada će Vukovarce obasjati vatromet. Priređen je program i za najmlađe koji će na Trgu Hrvatske Republike uz DJ party na Silvestrovo od 11,30 do 12,30 slaviti Dječju novu godinu.

Građani Vinkovaca će u novu godinu ući uz zvuke i pjesmu Aurelius benda, a građanima će se tradicionalno dijeliti kiflice i kuhano vino dok će u ponoć grad na Bosutu obasjati vatromet. Nešto prije ponoći građanima će se u središtu grada pridružiti i gradonačelnik Ivan Bosančić koji će im i zaželjeti sve najbolje u nastupajućoj godini.

U Županji će se za veseli ulazak u novu godinu pobrinuti vinkovačke tamburaške glazbene snage, TS Vranac. Program na Trgu kralja Tomislava započinje već u 20 sati uz neizostavnu ponudu jela i pića.

Građani najmlađeg vukovarsko-srijemskog grada, Otoka u 2022. ući će uz zvuke domaćih Sinova ravnice. Program na središnjem trgu započinje u 22 sata.

U nedalekom Nijemcima za dobru zabavu u novogodišnjoj noći pobrinut će se županjski rokeri Opća opasnost dok će se TS Čilaš pobrinuti za dobru zabavu u Nuštru. Program na Trgu dr. Franje Tuđmana započinje u 22,30 sati.