Doček nove 2017. uz program Vinkovačke televizije

Foto: Facebook Vinkovačka televizija

VINKOVCI, Pred nama je najluđa noć u godini, a svoj obol što boljem dočeku i provodu u novogodišnjoj noći i ove će godine dati i djeltanici Vinkovačke televizije, koja se gledateljima sprema ponuditi dobru zabavu.

“Odaberete li tako ispratiti staru i dočekati novu godinu sigurno nećete pogriješiti”, poručuju iz te televizijske kuće koja će novogodišnji program započeti u 20 sati prigodnom novogodišnjom emisijom W sound, koju Vinkovačka tv realizira u suradnji s kolegama s Hrvatskog radija Vukovar.

Od 22 sata slijedi trosatna emisija u kojoj će gledatelji vidjeti sve novinare i voditelje Vinkovačke televizije uz obilje dobre glazbe i nastup Slavonia band, kojega će Vinkovčani odluče li se na doček na otvorenom, kasnije imati prilike slušati i na središnjem gradskom trgu.

“Nakon Slavonia banda, otprilike od 23 sata pa sve do iza ponoći s vama i s nama bit će nadaleko poznati i popularni dečki iz Opće opasnosti, iza kojih je još jedna uspješna godina. Između ostalog, u našem novogodišnjem programu urednice Dnevnika pripremile su pregled najvažnijih događanja godine na izmaku u kojemu se na pomalo sarkastičan način osvrću na hrvatsku svakodnevicu dok atmosferu svojim komentarima i osvrtima podgrijavaju novinari i voditelji vaše Vinkovačke televizije koji za vas vrijedno rade svih 365 dana u godini. A imamo mi i svog mađioničara, inače voditelja emisije Gerberove čarolije, kojega ne puštamo iz studija dok nam ne otkrije trik kako 2017. učiniti što sretnijom”, poručuju s Vinkovačke tekevizije.

Nakon ponoći uslijedit će nastup Sinova ravnice, a za očekivati je da će brojni hitovi toga popularnog sastava zagrijati sve one koji se odluče novogodišnju noć provesti uz Vinkovačku televiziju.