Djelatnici gradske uprave uručili donaciju Socijalnoj samoposluzi

Foto: www.vukovar.hr

VUKOVAR, I ove godine djelatnici Gradske uprave Grada Vukovara organizirali su prikupljanje donacija namirnica i higijenskih potrepština za korisnike Socijalne samoposluge.

„Zalihe Socijalne samoposluge poslije koronavirusa još se nisu obnovile jer su najviše donacija primali od učeničkih i drugih posjeta Vukovaru čega još uvijek nema. Ovisimo od donacije onih ljudi koji se sjete i donesu nešto. Danas nas se sjetila Gradska uprava Grada Vukovara, naši stalni donatori. Od samoga početka djelovanja Socijalne samoposluge imamo odličnu suradnju jer Grad Vukovar i gradonačelnik podržavaju rad, ali i djelatnici sami prikupljaju donacije te se kroz nas brinu za one najstarije i najpotrebitije u našem gradu“ rekla predsjednica Udruge Duga Tamara Mikulić.

Ispred Grada Vukovara prikupljanje donacija koordinirala je Ivana Arambašić koja je rekla kako su djelatnici gradske uprave, a na inicijativu gradonačelnika Ivana Penave, još jednom se odazvali prikupljanju donacija za rad Socijalne samoposluge.

„U dugogodišnjoj smo suradnji sa Socijalnom samoposlugom te kroz to osjećamo potrebe naših sugrađana. Već tradicionalno već kroz 5 godina doniramo svatko koliko može, ali od srca. Grad Vukovar sufinancira projekte Udruge Duga te na taj način poboljšava i rad Socijalne samoposluge te na taj način pomaže naše sugrađane, a pogotovo u ovim teškim trenutcima nakon epidemije koronavirusa“, rekla je Arambašić.