Dejan Gemeri dao ostavku na mjesto predsjednika Foruma mladih GO: Ne mogu surađivati s ovakvim rukovodstvom

Foto: Ivan Matić

VUKOVAR, Odmah poslije održane Izborne konvencije SDP-a Grada Vukovara, predsjednik Foruma mladih SDP-a Grada Vukovara Dejan Gemeri podnio je ostavku na mjesto predsjednika kao i sve ostale dužnosti unutar stranke. U pojašnjenju svoje odluke novinarima Gemeri je rekao kako ne može surađivati s novim rukovodstvom stranke. Kazao je i kako pravomoćno osuđena osoba s dva sudska procesa koja su još u tijeku ne može biti budućnost SDP-a.

„Ako je on budućnost onda ja ne želim biti dio toga. Ne želim imati niti jednu dodirnu točku s ljudima koji su preuzeli vukovarski SDP. Smatram i kako stranka čiji članovi izaberu takvo rukovodstvo nema budućnost“, rekao je Gemeri.

Mišljenja je i kako se središnjica stranke u svemu ovome trebala drugačije postaviti, a ne kukavički.

„Stalno se govori kako je SDP stranka budućnosti i mladih. Sada mogu vidjeti kako jedna osoba od 23 godine napušta stranku i sklanja se ljudima koji su u 60-im godinama života“, istakao je Gemeri.

Dodao je i da s obzirom da ima još nezadovoljnih s ovakvim izborom ne isključuje mogućnost da još neki članovi stranke učine isti potez. Prema njegovim riječima Forum mladih sada je obezglavljen, a vrlo brzo neće niti postojati. Kazao je kako će i dalje ostati član SDP-a ali za razliku od dosadašnjeg perioda biti će pasiva