Damir Mustapić Musa – novi predsjednik HNK Cibalia

Foto: www.facebook.com

VINKOVCI, Poslije ostavke dosadašnje predsjednica Vinkovčanin Damir Mustapić (51) izabran je za novog predsjednika HNK Cibalia. U svojoj izjavi novinarima poslije izbora Mustapić je rekao kako za njega ovaj izbor predstavlja veliku čast i ponos ali i obvezu prema klubu i gradu. Kao prvi prioritet u svom radu najavio je konsolidaciju kluba ali i organizaciju u klubu.  

“Ove sezone je rezultatski prioritet ostanak u ligi, s obzirom na to da nam trenutna pozicija na tablici ne garantira opstanak. Također, bez Škole nogometa Cibalia ne može funkcionirati i opstati. Tu moramo napraviti rezove i potrebne korake da ona bude što bolja”, rekao je Mustapić.

U isto vrijeme planira pokušati uspostaviti kontakt s mnogim gospodarstvenicima iz Vukovarsko-srijemske županije ali i šire koji bi pomogli rad kluba na bilo koji način. Samim time, velika je želja da se svaki segment kluba podigne na višu razinu, ali potrebno je i veliko strpljenje.

“Realno, naš klub posljednjih godina nije bio u baš dobrom stanju i nadam se da ćemo napraviti pomake. To možemo ostvariti samo svi zajedno, niti jedan pojedinac ne može to napraviti sam, trebat će nam pomoć svih čimbenika u gradu da klub stavimo na zdrave noge u svakom smislu”, kazao je Mustapić.

Kada je riječ o novom predsjedniku HNK Cibalia Mustapić je ekonomista po struci koji je do nedavno bio direktor knjigovodstvenog servisa Mikro-analiza koji je inače obiteljska tvrtka. Prije dolaska na mjesto direktora vinkovačkog kluba radio je kao sportski direktor u NK Mladost iz Vođinaca koji su prvi dio sezone završili na prvom mjestu 1. Županijske nogometne lige.