Daisy Osmičević iz Vinkovaca izabrana za Najljepšu mamu Hrvatske

Foto: Vukovarsko - srijemska županija

VUKOVAR, Na nedavno održanom izboru za Najljepšu mamu Hrvatske u kategoriji od 23 do 39 godina proglašena je Daisy Osmičević iz Vinkovaca koja, inače, radi kao novinarka Vinkovačke televizije. Daisy je danas primio i župan Vukovarsko – srijemske županije Damir Dekanić.

Govoreći o tituli Daisy je rekla kako je njoj cilj u ovome izboru bio pokazati da brak i djeca ne znače striktno i zatvaranje žene u kuću.

“Može se sve postići iako si i žena i majka i da žena ipak uspije sebe ispuniti na koji god način želi. Željela sa biti inspiracija i drugim ženama kako bi him pokazala da je sve moguće”, rekla je Daisy.

Govoreći o samome izboru pojasnila je kako tijekom njega nije toliko bio bitan vanjski izgled žene nego da se gledalo koja je od kandidatkinja najljepša izvana ali i iznutra. Prema njenim riječima na izboru se bodovalo predstavljanje, hod kao i odgovaranje na pitanja, a dio natjecanja je bilo i predstavljanje talenata i hobija.

“Mislim kako je žiri osvojila moja spremnost i aktivnosti s kojima se bavim. Uz to što sam novinarka VTV-a imam vrt u kojem uzgajam ekološko voće i povrće, pravim zimnicu, začine, a od nedavno se bavim i pčelarstvom. Isto tako plesačica sam s bendom Vatra i nastupam širom Hrvatske”, rekla je Daisy.

Na pitanje kako sve to stigne kaže kako je se odrekla nekih stvari poput televizije, serija i filmova te da je to vrijeme posvetila svojoj obitelji i zdravom načinu života.   

“Jučer nam je bio Majčin dan što je odlična prigoda za dolazak Najljepše mame Hrvatske kod nas u goste. Izuzetno sam sretan i ponosan što je to naša Daisy koju često viđam u okviru posla, a tek sam danas saznao čime se sve bavi: od plesa s vatrom, povrtlarstva, pravljenja zimnice i mješavina začina, pčelarstva do izrade prirodnih kozmetičarskih proizvoda. Daisy je pravi primjer da se dobrom organizacijom može sve postići, a uz vjeru u sebe, zacrtani cilj i potporu obitelji samo je nebo granica”, rekao je poslije primanja župan Damir Dekanić.