Borovo na tržište pustilo gumeni model Startasica

VUKOVAR, Poslije niza modela uobičajenih Startas tenisica vukovarska tvrtka Borovo početkom studenoga u prodaju je pustila i gumeni model Startasica.

„Za sve ljubiteljice, ali i ljubitelje Startasa, koji su do sada svoj omiljene Startasice mogli nositi samo za sunčanih dana, predstavljamo gumene Startasice. Gornjište i potplat od gume, unutrašnjost od toplog filca i meka uložna tabanica, osiguravaju vam suhe i tople noge, bez kompromisa, uz prepoznatljiv Startas dizajn“, navode iz marketinga Borova.

Navode i kako nas i novi model Startasica, gumeni, vodi natrag u vrijeme kada su se cipele, kao i većina stvari nekada, proizvodile od strane ljudi koji su majstori svog zanata.

„I danas, u istoj tvornici u Vukovaru, čarolija ručne izrade Startasica se nastavlja. Još uvijek treba jedan sat – od početka do kraja, za stvaranje svakog para tenisica, koristeći se samo tradicionalnim tehnikama ručne izrade. Dakle, kad ste dobili svoj novi par tenisica, primite ih u ruke i pogledajte izbliza. Primijetit ćete da svaki par pokazuje suptilne nijanse da je to proizvod koji je majstorski uradak ručne izrade“, ističu iz Borova.

Podsjećaju i kako su prve Startas tenisice u Borovu nastale još 1976. godine kao i da je kroz godine napravljeno niz njihovih uspješnica. Neki od njih pojavili su se stranicama svjetski poznatih časopisa poput Vogue, InStyle i New York Timesa.

IVAN MATIĆ

Foto Borovo