Biljana Krnjajić dobitnica godišnje nagrade Županije

Foto: Anita Tufekčić

ILOK, Na svečanoj sjednici Županijske skupštine, a u prigodi obilježavanja 30. obljetnice Dana Vukovarsko-srijemske županije i blagdana sv. Martina biskupa – zaštitnika Vukovarsko-srijemske županije, godišnja nagrada Vukovarsko-srijemske županije pripala je Biljani Krnjajić iz OŠ Siniše Glavaševića u Vukovaru za iznimna ostvarenja u području prosvjete.

Prošle jeseni Biljana je napredovala i u zvanje izvrsne savjetnice što je i najviši stupanj napredovanja odgojno-obrazovnih djelatnika. Dobitnica je nagrade za Najuspješnije odgojno-obrazovne djelatnike  čak tri puta i prestižne Nagrade „Ivan Filipović“ za 2022. godinu.

„Zadovoljstvo mi je što ovo priznanje primam u godini kada županija slavi svoju 30. obljetnicu. Svi mi dolazimo iz različitih područja, ali svoje poslove nastojimo raditi odgovorno i najbolje što možemo. Svima iskreno zahvaljujem na ovoj nagradi, to je čast, ali i poticaj da nastavim raditi bolje, kreativnije i uspješnije jer samo tako mogu biti spremna na sve izazove, ali i da svojim primjerom potaknem ostale, posebno mlade, da daju sve od sebe. Volim svoj posao, zato ga i radim svim srcem te se potpuno dajem djeci. Radujem se budućim kreativnim učiteljima, knjižničarima, kreativnoj djeci, Posebno se radujem njihovoj energiji da svi zajedno puno ljepšim bojama oslikavamo sivilo stvarnosti“, rekla je Krnjajić.