Banožić i Dekanić tvrde kako je vukovarsko-srijemski HDZ nikad jači i jedinstveniji

Foto: Đuro Karalić

VINKOVCI, Predsjednik vukovarsko-srijemske organizacije HDZ-a, ministar obrane Mario Banožić izjavio je danas u Vinkovcima, nakon sastanka vodstva županijske organizacije s predsjednikom Vlade i stranke Andrejom Plenkovićem, kako je vukovarsko-srijemski HDZ jedinstven je i nikad jači.

“Pokazat će to i rezultati predstojećih lokalnih izbora, a prema analizama koje imamo naš kandidat za župana, Damir Dekanić, prolazi u prvom krugu”, kazao je Mario Banožić rekavši kako nema govora ni o kakvoj lošoj situaciji unutar ovdašnjeg HDZ-a koji je, ustvrdio je, snažniji nego prije.

HDZ-ov kandidat za župana Damir Dekanić rekao je da je situacija na terenu među članovima  puno bolja nego što to mediji ponekad prikazuju.

“Neki su nam pokušali nanijeti štetu istupima iz HDZ-a, ali nisu uspjeli jer smo mi izuzetno jaki. Sami izlasci iz stranke dovoljno govore o karakteru onih koji su izašli. Što bi se dogodilo da su slučajno ti dobili na unutarstranačkim izborima. Bi li i onda izlazili iz stranke? Mislim da ne bi”, zaključio je Damir Dekanić rekavši kako će se HDZ od danas baviti isključivo svojim programom i biračima kojima prepuštaju da na izborima donesu vlastiti sud o svakom od kandidata.