Ante Bulat više nije trener HNK Vukovara 1991

HNK Vukovar 1991
Foto: Ivan Matić

VUKOVAR, Po završetku jesenjeg dijela sezone u 3. HNL došlo je i do smjene na trenerskoj klupi HNK Vukovara 1991. Naime, Ante Bulat bivši je trener HNK Vukovara 1991. što je i sam potvrdio medijima. Prema njegovim riječima vodstvo kluba i Bulat su dogovorili sporazumni raskid ugovora poručujući kako će od sada biti najveći navijač Vukovara.  

„Ne tražim alibi, doveden sam da napravim dobru ekipu, mislim da sam bio na dobrom putu. Preuzimam svu krivicu na sebe i stvarno ne mogu ništa zamjeriti vlasnicima i vodstvu kluba na toj odluci. Mogu samo reći – hvala ima na ukazanoj prilici. Dao sam sve od sebe i mogu im samo poželjeti sreću“, rekao je Bulat.

Ovaj Šibenčanin u Vukovar je doveden s ciljem da momčad dovede u 2.HNL. Međutim, HNK Vukovar 1991. jesenji dio prvenstva završio je na četvrtom mjestu prvenstvene ljestvice s 30 osvojenih bodova. U međuvremenu, na jedanaesterce, je izgubio i Finale Kupa NS Vukovar od Vuteks Sloge. Vukovarska momčad je sedam bodova iza vodećeg Belišća što je u proljetnom dijelu prvenstva svakako dostižno tim prije što će se momčad, koja je složena najvećim dijelom preko ljeta, dodatno uigrati, a vjerojatno i pojačati. Međutim, o tome se nešto pitaju i momčadi koje su bolje plasirane od Vukovara. Sada je pred čelnicima kluba da pronađu novo trenersko ime koje će pokušati ispuniti visoke zahtjeve Uprave kluba.