Ante Bulat novi trener HNK Vukovara 1991., cilj je ulazak u 2.HNL

Foto: HNK Vukovar 1991

VUKOVAR, Prema informacijama iz HNK Vukovara 1991., koji se natječe u 3. HML, za novog trenera seniorske momčadi imenovan je Ante Bulat (35). Kako kaže sportski direktor kluba Dražen Pernar radi se o bivšem igraču Šibenika koji je do sada kao trener radio u Velikoj.

„Ante Bulat je mlad i perspektivan trener od kojega očekujemo da momčad podigne na višu razinu. Kao klub smo u prošloj sezoni zacrtali plan ostanak u 3. HNL što smo i uspjeli ali nažalost na ovaj način koji je pogodio sve klubove osim 1. HNL. U slijedećoj sezoni plan nam je napasti vrh 3.HML i vratiti se u 2.HNL. tu će nam uloga novoga trenera biti jedna od ključnih“, rekao je Pernar.

Dodaje kako će klub zadržati momčad od ovoga proljeća ali i da će se dodatno pojačati na nekim pozicijama gdje su kao momčad do sada bili deficitarni. Dosadašnji trener seniorske momčadi Željko Mažar ostat će u kubu ali na nekoj drugoj dužnosti, a najavljeno je kako će slijedećih dana biti imenovan i voditelj Škole nogometa od koje se očekuju bolji i kvalitetniji rezultati.