Advent u Pečuhu: Nakon Borova naselja, HNS-ovci se s Vukovarcima družili i u središtu grada

Foto: HNS

VUKOVAR, Vukovarski HNS i zainteresirani sugrađani otputovat će na Advent u Pečuhu druge subote u prosincu, a tim povodom družili su se s građanima u središtu grada kako bi ih završno pozvali da im se pridruže na adventskom putovanju.

‘Jednodnevni izlet na Advent u Pečuhu bit će prigoda za druženje s građanima u ugodnom predblagdanskom ambijentu jednog od najljepših mađarskih gradova. S obzirom na blizinu Pečuha odlučili smo se godinu okončati nudeći našim sugrađanima nešto novo i lijepo, a njihova participacija bit će simbolična. Zahvaljujemo svima koji su svoje mjesto već rezervirali jer dobar glas se daleko čuje”, rekao je predsjednik vukovarskog HNS-a Igor Tot.

‘Putovanja povezuju ljude i otvaraju nove vidike. I sam se, kao ljubitelj putovanja, radujem ovom druženju na kojem ćemo uz stručno vođenje saznati nešto novo o Gradu mira-predznaku koji je Pečuh dobio kroz povijest, a potom se, kako i priliči Adventu, podružiti i ostvariti neka nova poznanstva, a vjerujem i prijateljstva”, poruka je predsjednika županijskog HNS-a, Nenada Bučka.

S obzirom na to da prijave traju do popunjavanja raspoloživih mjesta, Vukovarcima su uručene preostale pozivnice za Božićni sajam u Pečuhu, uz neizostavan miris kuhanog vina, cimeta, klinčića, pečenih kobasica, šarene lampice, kuglice i ugodnu šetnju gradom u pratnji licenciranog vodiča.