24 sata: Posla preko glave za vatrogasce, u prometu dvije osobe ozlijeđene

Foto: Đuro Karalić

VUKOVAR, Uslijed nevremena i obilnih padalina koje su u ponedjeljak zadesile vukovarsko područje i dio županjske Posavine vatrogasne službe imale su između 14,53 i 18,05 sati više tehničkih intervencija na ispumpavanju oborinskih voda iz podruma, izvjestio je ŽC 112 Vukovar.

DVD Drenovci je tako imalo pet intervencija u Drenovcima, a na isti broj intervencija u Oroliku odazvali su se pripadnici DVD-a Slakovci. JVP Vukovar je imala devet intervencija u Vukovaru na raznim lokacijama (ulice: Augusta Cesarca, Dobriše Cesarića, Bana Jelačića, Vatkanska, Ivana Gorana Kovačića, Europske Unije, Josipa Runjanina, Dragutina Renarića, Dalmatinska i Dr. Franje Tuđmana) dok je DVD Borovo imalo intervenciju u Borovu.

Na prometnicama Vukovarsko-srijemske županije u protekla 24 sata dogodile su se tri prometne nesreće sa dvije ozlijeđene osobe. Oko 18,04 sati došlo je do prometne nesreće u Vukovaru (ulica Kraljice Jelene), gdje je NN osoba oštetila osobno vozilo. Oko 18,18 sati došlo je pak do prometne nesreće na cesti D-57 u blizini Nijemaca, gdje je vozač izgubio nadzor nad osobnim vozilom, te izletio s kolnika u odvodni kanal. U nesreći je jedna osoba ozlijeđena. Prometna nesreća s ozlijeđenom osobom dogodila se i u Vinkovcima oko 20,57 sati, u Lapovačkoj ulici. Krečući se osobnim automobilom ulicom, vozač je u jednom trenutku izgubio nadzor nad osobnim vozilom, te udario u obližnji semafor.