Župan Božo Galić darivao potrebite povodom uskrsnih blagdana

Foto: vusz.hr

VUKOVAR, Vukovarsko-srijemski župan Božo Galić je, povodom uskrsnih blagdana tradicionalno darivao prigodnim paketićima ustanove koje brinu o najmlađima, kao i donacijom ustanovama koje skrbe o obiteljima u potrebi.

Donaciju potrebnim namirnicama župan Galić je uručio Caritasu vukovarskih i vinkovačkih dekanata, koji će tu donaciju usmjeriti socijalno ugroženim obiteljima, a koji se njima obraćaju za pomoć.

Isto tako, donacija je otišla i socijalnim samoposlugama u Vukovaru i Vinkovcima te Udruzi hrvatskih brojnih obitelji 8+ Vinkovci, koja okuplja mnogočlane obitelji, Milosrdnim sestrama svetog Križa Vinkovci koje pomažu obiteljima u potrebi, te Humanitarnoj udruzi „Put mira“ Mirkovci kao i Udruzi sv. Bono Vukovar, za njihove korisnike.

I ove godine župan Galić prigodnim paketićima obradovao je štićenike Dječjeg doma Sv. Ana  u Vinkovcima, te učenike Osnovne škole Josipa Matoša u Vukovaru, koju pohađaju učenici s posebnim potrebama i također darivao je prigodnim paketićima i članove Udruge za osobe s intelektualnim oštećenjem „Golubica“ Vukovar, korisnike Centra za rehabilitaciju „Mala Terezija“ Vinkovci, kao i osobama s mentalnom retardacijom i pridruženim smetnjama okupljenim u Društvu za pomoć osobama s invaliditetom „Golubovi“ Županja.

Uz prigodnu čestitku, kojom je svima poželio sretan i blagoslovljen Uskrs, župan Galić je na ovaj način svima njima htio učiniti radosnije uskrsne blagdane.