I ovogodišnji Rock Marinfest jamac dobre svirke i zabave

Foto: Đuro Karalić
VINKOVCI, Humanitarni rock koncert Rock Marinfest, nazvan po tragično preminulom vinkovačkom gitaristu Marinu Pokrovcu, ove će se godine održati 28. prosinca u Vanilla clubu, a sva prihod kao i prijašnjih godina ići će u korist vinkovačke Udruge za osobe s invaliditetom Bubarama.

Ove godine na festivalu će nastupiti Edo Maajka, zagrebački punkrock-turbofolk sastav Brkovi, punk – blues band iz Sinja M.O.R.T., vinkovački bendovi The Karambol, Septica i Bruno & + 40 te vinkovački kantautor Jale.

Ivan Grigić iz udruge “Bubamara” rekao je da je prošlogodišnje izdanje bilo do sada najuspješnije te je izrazio nadu kako će ovogodišnji, 9. Rock Marinfest biti još bolji, Podsjetio je kako udruga Bubamara okuplja 1.400 članova s područja cijele Vukovarsko-srijemske županije.

Govorio je i autor plakata ovogodišnjeg Rock Marinfesta i frontman Septice Dubravko Mataković koji je podsjetio na početke festivala čiji je sudionik od prvoga izdanja, pa i presudnog vinkovačkog rock koncerta Aveti prošlosti, koji je 2006. godine na jednom mjestu okupio vinkovačku rock scenu 80-tih godina prošloga stoljeća, a koji se smatra nultim izdanjem Rock Marinfesta.

Po mišljenju Gordane Ilić-Ostojić iz Organizacijskog odbora, najveća vrijednost Festivala je mogućnost da korisnici udruge imaju priliku doći na Festival, zabaviti se i susresti se sa svojim glazbenim idolima.

Cijena ulaznice u pretprodaji iznosi 50 kn, a na dan koncerta 70 kn. Ulaznice se u pretprodaji mogu kupiti u klubu Vanilla, caffe baru Medusa, caffe baru Hang Loose, caffe baru Colosseum, te u caffe baru Saloon u Vinkovcima. Ulaznice će se moći kupiti i na samom ulazu u Vanillu na dan koncerta, te rezervirati na Facebook stranici Rock Marinfesta.