U povodu Dana grada, održana svečana sjednica Gradskog vijeća Iloka

Foto: Đuro Karalić

ILOK, Povodom spomendana svetog Ivana Kapistrana i obilježavanja Dana grada Iloka, čiji je i zaštitnik, u Muzeju grada Iloka održana je svečana sjednica Gradskog vijeća Iloka na kojoj su zaslužnima uručene nagrade i priznanja.

Plaketom Grada Iloka i medaljom nagrađen je Ilija Pole, za izniman doprinos u radu i organizaciji rada braniteljskih udruga te promicanje vrijednosti Domovinskog rata.

Zahvalnice Grada Iloka uručene su Udruzi žena sela Bapska „Bapčanke“, Lovačkoj udruzi „Srndać“ Ilok, Margareti Bošnjaković za dvadeset godina sustavnog rada u području kulture, vjere, glazbe, odgoja i obrazovanja, Ljiljani Kolarec iz Bapske za promociju i ravnopravnost seoskih žena u Srijemu, Kulturno-umjetničkom društvu „Sloga“ Bapska, te Hrvoju Sladetiću za postignutu titulu državnog prvaka Hrvatskog zrakoplovnog saveza u padobranstvu i promociju Iloka.

Nagrađeni su i najuspješniji učenici srednje škole s područja Grada Iloka za postignut uspjeh 5.0. Novčanu nagradu primili su Tea Keser, Ivana Groznica, Iva Kuzman, Ema Šaravanja, Lea Volf, Helena Rora, Darko Marković, Valentina Kolarec, Stella Štipak, Martina Jurgec, Donna Danijela Dragun, Magdalena Žeravica, Luka Marijić, Vlatka Kakučka, Marijana Bošnjak i Sabina Jelinek. Novčane nagrade uručila im je gradonačelnica Marina Budimir.