Sudar dva kamiona na obilaznici kod Vukovara, požar u stanu u Borovu naselju

Foto: Ivan Matić

VUKOVAR, Poslije podnevni sati danas su bili više nego dramatični u Vukovaru. Oko 18.15 sati na vukovarskoj obilaznici za teretna vozila dogodila se prometna nesreća u kojoj su sudjelovala dva teretna vozila stranih registracijskih oznaka.

Prema navodima policije 40-godišnji slovenski državljanin je upravljajući skupom vozila – teretnim vozilom s pridodanom poluprikolicom slovenskih registracijskih oznaka u zavoju prešao na lijevu prometnu traku i udario u skup vozila – teretno vozilo s pridodanom poluprikolicom srpskih registracijskih oznaka, kojim je suprotnim smjerom upravljao 45-godišnji srpski državljanin. Uslijed udara, teret iz poluprikolice srpskih registracijskih oznaka rasuo se po kolniku ceste. Vozači teretnih vozila prevezeni su u OŽB Vukovar. Očevid je u tijeku, a cesta je zatvorena za promet. Promet se odvija obilazno kroz Bogdanovce odnosno kroz grad Vukovar.

Oko 20.00 sati građane u gradskoj četvrti Borovo naselje uzbunile su i sirene vatrogasnih vozila i policije. Naime, u ulici Hrvatskog zrakoplovstva došlo je do požara u jednom od stanova. Koliko smo mogli vidjeti na licu mjesta vatrogasci nisu imali razloga za intervenciju te su se ubrzo vratili u prostorije JVP Vukovar