Rukometaši vinkovačkog premijerligaša Spačve započeli s pripremama za novu sezonu

Foto: RK Spačva

VINKOVCI, Nakon najuspješnije sezone u povijesti kluba, rukometaši Spačve započeli su pripreme za novu sezonu u kojoj će pokušati podignuti ljestvicu i napraviti još jedan iskorak. 

Na prvom treningu, potporu novim i starim igračima da li su  stručni stožer i vodstvo kluba uz nekoliko vjernih navijača i simpatizera kluba koji su iz prve ruke došli saznati izgled ovosezonske momčadi Vinkovačkog Premijer ligaša.

Na listi odlazaka, uz srebrnog vratara sa juniorskog svjetskog prvenstva Ivana Ereša, koji svoju karijeru nastavlja u njemačkom Füchse Berlin iz kluba je otišao i vratar Dražen Stojanović koji karijeru nastavlja u Francuskoj. U istoj kategoriji su još Vedran Šaravanja i braća Dominik i Domagoj Smojver koji su pošli put Bjelovara.

“Našim bivšim igračima se zahvaljujemo na doprinosu u Vinkovcima i želimo im uspješan nastavak karijere”, poručuju iz RK Spačve.

Za RK Spačvu Vinkovce potpisali su Mihael Doknjaš (RK Županja), Tomislav Buhiniček (RK Rudar), Lovro Gaća (RK Rudar), Marin Marić (RK Rudan Labin), Luka Omrčanin (TSV Pfungstadt) i Marko Romić (RK Metković Mehanika) uz najavu da će lista biti produžena za još neka imena.

Tijekom priprema rukometaše Spačve očekuju sljedeće pripremne utakmice i turniri:

17.08.2019. RK KONJUH ŽIVINICE – RK SPAČVA VINKOVCI
21.08.2019. RK SPAČVA VINKOVCI – RK GRAČANICA
24.08.2019. RK SPAČVA VINKOVCI – RK KAŠTELA (DVIJE UTAKMICE)
28.08.2019. RK SPAČVA VINKOVCI – RK LAVOVI BP
31.08.2019. TURNIR RIĐICA – DVIJE UTAKMICE
04.09.2019. RK SPAČVA VINKOVCI – RK KONJUH ŽIVINICE
07.09.2019. RK GRAČANICA – RK SPAČVA VINKOVCI
11.09.2019. RK LAVOVI BP – RK SPAČVA VINKOVCI
14.09.2019. RK POLET – RK SPAČVA VINKOVCI
Satnica utakmica će biti naknadno objavljena. 

Prvenstvo počinje 21. rujna kada u Vinkovcima gostuje Zamet.