Nema novih oboljelih od korona virusa ali niti izliječenih

Foto: Pixabay

VUKOVAR, Prema podacima županijskog Stožera civilne zaštite u Vukovarsko-srijemskoj županiji u posljednja 24 sata nema novih pozitivnih osoba na COVID-19, te je i dalje ukupno 40 oboljelih. Trenutno u županiji jedna osoba je hospitalizirana zbog COVID-19 bolesti koja nakon ranijeg otpusta iz bolnice ima pogoršanje simptoma.

U protekla 24 sata nema niti  novih izliječenih osoba, te ukupno do sada izliječeno 26 osoba na području županije. U protekla 24 sata testirana je 51 osoba, što je ukupno testiranih do sada na području županije 1270 osoba. U samoizolaciji na području županije nalazi se 371 osoba, a tijekom jučerašnjeg dana zaprimljena je 1 prijava o kršenju samoizolacije za koju se provjerom utvrdilo da se radilo o kršenju samoizolacije.

Od ukupnog broja pozitivnih na COVID-19, u Vukovarsko-srijemskoj županiji je pozitivno 7 zdravstvenih radnika, a od toga 2 liječnika, 3 medicinske sestre/tehničara, 1 drugi zdravstveni i 1 nezdravstveni radnik. Zdravstvenih radnika u samoizolaciji je 3, od kojih su 1 liječnik i 2 medicinske sestre/tehničari.