Izgradnja Peveca odvija se po planu, najavljeni i novi sadržaji

Foto: Ivan Matić

VUKOVAR, Polako ali sigurno vukovarski Pevec dobiva svoj oblik ali i prepoznatljivu boju. Može se to vidjeti svakodnevno tako da je za očekivati kako će Pevec u vukovara svoja vrata kupcima otvoriti tijekom mjeseca listopada kako je i najavljeno. Prema ranijim najavama u tom objektu raditi će 50-ak djelatnika. U isto vrijeme iz Peveca najavljuju i druga ulaganja u Slavoniji tako da u planu imaju i otvaranje maloprodajnog parka.  

Iz tvrtke navode kako su  s tim projektom krenuli krajem srpnja kada su kupili zgrade u Vukovarskoj gospodarskoj zoni s čime se ukupna veličina zemljišta u tvrtkinom vlasništvu popela na 35.000 četvornih metara. Tako će uz novoizgrađeni prodajni centar, koji će biti površine 5.000 četvornih metara, imati i maloprodajni park s više od 2.200 četvornih metara čime će se znatno proširiti dosadašnja trgovačka ponuda.

Vrijednost investicije Pevecovog centra i ovoga jedinstvenog kupovnog odredišta iznosi ukupno 45 milijuna kuna, a u daljnjim su planovima nadogradnja i postupno širenje kompleksa. Kako se najavljuje maloprodajni park će građanima ponuditi brojne druge sadržaje poput modnih prodavaonica, lokala, restorana i sadržaja za opuštanje.

Inače, uz vukovarski prodajni centar Pevec planira i gradnju prodajnog centra u Vinkovcima.