Županja: Tri osobe ozlijeđene u sudaru četiri osobna automobila

Foto: Đuro Karalić

ŽUPANJA, Oko 13,25 sati na državnoj cesti D-55 kod skretanja za tvornicu kombajna “Same Deutz Fahr” u Županji dogodila se prometna nesreća u kojoj su sudjelovala četiri osobna automobila, izvjestila je policija navodeći kako su tri osobe prevezene u Opću županijsku bolnicu u Vinkovcima.

Iz policije pojašnjavaju kako je 68-godišnjakinja iz Andrijaševaca koja je upravljala osobnim vozilom „Citroen“, vukovarskih registarskih oznaka oduzela prednost prolaska prilikom skretanja u Vinkovačku ulicu osobnom vozilu „BMW“, vinkovačkih registarskih oznaka koje se kretalo iz smjera Vinkovaca i zadržavalo je smjer kretanja, a kojim je upravljao 24-godišnjak iz Vinkovaca.

Prilikom sudara „BMW“ je odbačen udesno te je desnom bočnom stranom udario u dva zaustavljena osobna vozila u Vinkovačkoj ulici- „Mazdu“ slavonsko-brodskih registarskih oznaka te „Mercedes“ županjskih oznaka koja su postupala po znaku „Stop“.

Vozači osobnih vozila koja su sudjelovala u direktnom sudaru, 68-godišnja vozačica „Citroen-a“ i 24-godišnji vozač „BMW-a“, kao i putnica u „BMW-u“,19-godišnjakinja iz Vrbova, prevezeni su vozilom hitne medicinske pomoći u Opću županijsku bolnicu Vinkovci.