Započeli radovi na izgradnji igrališta u vinkovačkom Mjesnom odboru Slavija

Foto: www.novosti.hr

VINKOVCI, U vinkovačkom naselju Slavija u tijeku su radovi na izgradnji novog dječjeg igrališta, igrališta za rukomet i mali nogomet te vrtne sjenice u Šokačkom šoru kod zgrade Mjesnog odbora Slavija. Radilište je posjetio i gradonačelnik Ivan Bosančić sa suradnicima koji je rekao kako s ovim sadržajima na Slaviji građani dobivaju jedan lijep prostor za sve građane, od onih najmlađih do najstarijih, od djece koja će se ovdje igrati, onih koji će dolaziti radi rukometa ili malog nogometa, do onih koji će jednostavno izaći malo na zrak i uživati u hladu sjenice i druženju.

„Slavija dosad, na žalost, nije imala takav prostor i zato nam je drago da su ovi radovi krenuli. Njihova je vrijednost gotovo 800 tisuća kuna što nije zanemariv iznos, a vjerujemo da će ovaj prostor biti prihvaćen i vrlo brzo zaživjeti kao mjesto okupljanja građana Slavije svih generacija“, rekao je Bosančić.

Dodao je i kako je ovaj projekt na Slaviji dio želje i plana Gradske uprave da svaki mjesni odbor ima jedno središnje mjesto okupljanja, pa će se sa sličnim projektima nastaviti i dalje. Istakao je i kako svi vinkovački mjesni odbori i žive kao zajednice, kao cjeline od kojih je svaka specifična na svoj način i zaslužuju ovakvu infrastrukturu koja život čini ugodnijim i daje jednu novu dimenziju određenom dijelu grada.