Započela nogometna natjecanja u 3.HNL i MŽNL

Foto: Pixabay

VUKOVAR, Tijekom proteklog vikenda započela su nogometna natjecanja i u 3. HNL te Međužupanijskoj nogometnoj ligi koju čine nogometni klubovi iz Vukovarsko – srijemske i Osječko – baranjske županije. Prvo kolo 3. HNL i nije bilo baš uspješno po klubove iz vukovarsko – srijemske županije. Pozitivan rezultat izvukla je samo momčad Vuteks Sloge iz Vukovara koja je na domaćem terenu igrala neriješeno 2:2 s momčadi Valpovka. Nogometaši HNK Vukovara 1991. poraženi su na gostovanju u Belišću rezultatom 2:0. Domaće poraze zabilježile su momčadi Graničara i Bedema iz Ivankova. Graničar je u Županji rezultatom 2:3 izgubio od Slavonije iz Požege dok je Bedem na domaćem terenu izgubio od Vihora rezultatom 0:1.

U međužupanijskoj nogometnoj ligi zabilježeni su slijedeći rezultati: Slavonac – Borinci 1:0, Dilj – Otok 2:0, Višnjevac – Frankopan 4:3, Šokadija – Darda 0:3, Zrinski – Borac (B) 1:0, Torpedo – HAŠK 0:2 i Grabovac – Radnički 1:0.

I momčad Cibalije odigrala je prvu prvenstvenu utakmicu na domaćem terenu u ovoj nogometnoj sezoni. Nebesko plavi su odigrali 3:3 s momčadi Međimurja.