“Zajedno za bolje sutra” vinkovačkih gradskih vlasti i ove jeseni

Foto: Đuro Karalić

VINKOVCI, Na tragu prošlogodišnje serije tribina “Zajedno za bolje sutra“ na kojima su se predstavnici vinkovačkih gradskih vlasti predvođeni gradonačelnikom Ivanom Bosančićem susretali na razini Mjesnih odbora Grada Vinkovaca sa građanima kako bi čuli probleme koji ih tište, “Zajedno za bolje sutra” nastavlja se i ove godine.

Prva u nizu tribina pod održana je u Mjesnom odboru Mirkovci.

“Raduje nas što od početka ove školske godine i djeca u Mirkovcima imaju jedne od boljih uvjeta u Vinkovcima u svojoj školi, u ovom novom dijelu, a tako će biti i u starom dijelu kada bude obnovljen. Pred Mirkovcima je i energetska obnova zgrade NK “Hrvatski sokol”, a u tijeku je i projektiranje 50 novih parcela za obiteljske kuće koje će mlade obitelji moći kupiti uz posebne pogodnosti”, kazao u razgovoru s Mirkovčanima gradonačelnik Bosančić.

Danas, 1. listopada tribina će se održati u MO Lenije s početkom u 17,30 sati i MO Stjepana Radića u 19 sati, 2. listopada u MO Centar (17 sati) Kolodvor (18,30 sati) i Slavija (19,30 sati), 9. listopada u MO Lapovci (17 sati), MO Ban Jelačić (18,30 sati) i MO Zagrebački blok (19,30 sati) te 14. listopada u MO Vinkovačko Novo Selo (17,30 sati) i MO Dvanaest redarstvenika (19 sati).