Vukovarski kazališni amateri premijerno izvode “Šiške ćelave pjevačice”

Foto: HDV

VUKOVAR, Vukovarski amateri pozivaju na novu predstavu “Šiške ćelave pjevačice” koja će u u petak, 28. veljače u 20 sati biti premijerno izvedena u Hrvatskom domu Vukovar u režiji Dalibora Jurišića.

“Naš show s pjevanjem lud je jer je veseo i zaigran te “blesav” na joneskovski način, a nastao je prema motivima dobro poznatog antikomada “Ćelava pjevačica”. U četrdesetak minuta ove predstavice očekuju vas Ionescovi dijalozi djelomično lokalizirani u vukovarsku sredinu kao i rasplesani songovi nastali također na osnovi Ionescova teksta. Nasmijte se, pravite se “ludi” i zapjevajte s nama, iskočimo na trenutak zajedno s tračnica svakodnevice. Poslije, kad se slegnu dojmovi, “oni koji žele više” mogu i razmisliti kakve sve to ima veze sa svijetom u kojem živimo svoje živote – i ako se zabrinu, pozivamo ih da ponovno dođu, na sljedeću izvedbu i utješe se novom porcijom vedrog teatra apsurda”, poručuju iz Hrvatskog doma Vukovar.  

Igraju Anita Vukas, Ivan Jakubovski, Dragana Žarković, Marko Pavelić, Eleonora Đekić, Marija Magdalena Horvat, Dražen Štedul.

Scenografkinja i kostimografkinja je Marija Magdalena Horvat, autor glazbe Dražen Štedul.

Ulaznice su besplatne, a na blagajni možete ostaviti dobrovoljni prilog za glumce. Rezervacije na blagajni Hrvatskog doma radnim danom 10-13 sati, na tel. blagajne 450-679 u isto vrijeme, na Facebook stranicama Scene Martin ili Hrvatskog doma Vukovar.