Vinkovci: u nedjelju se održava III. slavonski odltimer rally

VINKOVCI, Oldtimer klub “Stari Sjaj” Vinkovci organizira u nedjelju, 8. svibnja III. slavonski odltimer rally “Vinkovci 2016.”, a program susreta predviđa okupljanje sudionika ispred Hrvatskog autokluba Vinkovci, između 8 i 9,30 sati za kada je zakazano i otvorenje prigodne izložbe povodom 90 godina postojanja Vinkovačkog auto kluba.

U 10 sati je defile oldtimera ulicama grada uz policijsku pratnju i odlazak u tvornicu Drvne industrije “Spačva” d.d povodom obilježavanja 60 godina rada i postojanja tvornice, a od 11,30 do 12,30 sati izložba vozila u centru grada na parking prostoru u Ulici kralja Zvonimira.

U 12,30 sati predviđen je polazak oldtimera uz policijsku pratnju prema Starim Jankovcima u kojima je i ručak za sudionike rallya, a u 14,30 sati polazi se za Županju preko Mirkovaca, Privlake, Rokovaca, Andrijaševaca, Cerne i Gradišta. Od 16 do 17 sati predviđena je izložba oldtimera na županjskom glavnom gradskom trgu, a u 17 sati svečana večera, podjela pehara i zahvalnica u Vatrogasnom domu JVP Županja.

Iz Oldtimer kluba “Stari sjaj” pozivaju sve oldtimeraše i ljubitelje starih vozila da dođu u nedjelju u Vinkovce i pridruže se svim organiziranim događanjima u sklopu III. slavonskog oldtimer rallya “Vinkovci 2016.”.

ĐURO KARALIĆ