Uskoro radovi na rekonstrukciji Društvenog doma u Mikluševcima

Foto: Općina Tompojevci

TOMPOJEVCI, Projekt je krenuo u realizaciju, raspisana je javna nabava, a nakon odabira izvođača radova započet će radovi na rekonstrukciji Društvenog doma.

Još jedan projekt Općine Tompojevci ulazi u realizaciju, a koji je uspješno prijavljen od strane Ureda za međunarodnu suradnju TINTL na Program ruralnog razvoja RH za razdoblje 2014. – 2020., izvjestili su iz te Općine.

Riječ je o projektu rekonstrukcije zgrade javne i društvene namjene sa dogradnjom Društvenog doma i izgradnjom parkirališta i kolnog prilaza u Mikluševcima za potporu radu i djelovanju neprofitnih organizacija, realizaciju kulturnih i društvenih potreba mještana naselja te za više drugih namjena.

Ukupna vrijednost projekta je 2.561.171,94 kn, od čega su 2.130.933,80 kn bespovratna sredstva, a ostatak sufinancira Općina.

Projekt je uspješno prijavljen preko Natječaja za provedbu Podmjere 7.4. »Ulaganje u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu« – provedba tipa operacije 7.4.1. »Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu«, navode iz Općine Tompojevci.