U prevrtanju automobila smrtno stradao 26-godišnjak iz Donjeg Novog Sela

Foto: Đuro Karalić

VINKOVCI, Iz PU Vukovarsko – srijemske izvijestili su kako se proteklog vikenda, u subotu oko 14.30 sati, dogodila prometna nesreća u kojoj jejedna osoba smrtno stradala. Nesreća se dogodila na cesti Đeletovci – Nijemci u kojoj je smrtno stradao 26-godišnji vozač automobila iz Donjeg Novog Sela.

„Uslijed neprilagođene brzine kretanja, 26-godišnjak je izgubio nadzor nad vozilom te sletio vozilom u odvodni kanal. U prevrtanju vozila na krov, 26-godišnjak je zadobio teže tjelesne ozlijede te preminuo na mjestu prometne nesreće“, stoji u priopćenju PU Vukovarsko – srijemske.

Inače, na području županije tijekom proteklog vikenda zabilježeno je devet prometnih nesreća, od čega šest prometnih nesreća u kojima je nastupila samo materijalna šteta; dvije prometne nesreća u kojima su ukupno dvije osobe lakše ozlijeđene (Vinkovci, Cerić) i jedna prometne nesreća u kojoj je jedna osoba smrtno stradala.

Policija je izvijestila i kako je u noći 29./30. kolovoz nepoznati počinitelj, ili više njih, provalilo su u ostavu s alatom na gradilištu istočne obilaznice u Vinkovcima. Otuđena je veća količina električnog alata. Iznos ukupne materijalne šteta bit će poznat po dostavljenom odštetnom zahtjevu.

Na poljoprivrednom zemljištu „Selište“ kod Privlake, sa zemljišta  60-godišnajkinje iz Privlake pobrano je i otuđeno oko tri tisuće kilograma paprike, kupusa i tikvica. Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna.