Tri provale i 14 prometnih nesreća tijekom proteklog tjedna

Foto: Pixabay

VINKOVCI, Iz PU Vukovarsko-srijemske izvijestili su kako je policija tijekom proteklog vikenda na području PU zabiolježila tri provale. Provaljeno je u vikendicu 64-godišnjaka u naselju „Jankovo“ odakle je otuđen električni i ručni alat u vrijednosti više tisuća kuna. Provaljeno je i u obiteljske kuće u ulici Hrvatske nezavisnosti i Nuštarskoj ulici, a otuđen je nakit i novac. Materijalna šteta u oba slučaja iznosi više tisuća kuna.

Proteklog vikenda na području PU vukovarsko-srijemske dogodilo se 14 prometnih nesreća, od čega devet prometnih nesreća u kojima je nastupila samo materijalna šteta, četiri prometne nesreće u kojima su četiri osobe lakše ozlijeđene (Soljani, Županja, Vinkovci, Ilok) i jedna prometna nesreća s teže ozlijeđenom osobom.

Prometna nesreća sa jednom teže i jednom lakše ozlijeđenom osobom dogodila se u subotu, oko 9 sati, na auto-cesti Zagreb-Lipovac, u blizini Županje. Prema navodima policije 42-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine upravljao je osobnim automobilom bosanskohercegovačkih registarskih oznaka, krećući se iz smjera Županje u smjeru Bošnjaka. U jednom trenutku voziom je sletio s kolnika te udario u žičanu ogradu. U prometnoj nesreći vozač je teže ozlijeđen, dok je putnica u vozilu, 37-godišnja državljanka Bosne i Hercegovine, lakše ozlijeđana.