U sklopu 52. Vinkovačkih jeseni Večer mode i ljepote Udruženja manekena Loreena

Foto: Đuro Karalić

VINKOVCI, Udruženje manekena Loreena Vinkovci organizator je velike modne revije Večer mode i ljepote, 11.rujna s početkom u 21.30 sat u šatoru Vinkovačkih jeseni , a sklopu 52. Vinkovačkih jeseni.

Na reviji će se prikazati kolekcija za odrasle Moda by Ema, PIA, Amadeus Jeans, Vjenčanice Nikolina, Srednja strukovna škola Vinkovci, Benetton, Modni studio Secret by DT, KIK, dok će kolekcija za male mode biti u bojama KIK i Benetton.

“Ove godine ponovo u sklopu Vinkovačkih jeseni organiziramo modni spektakl za sve posjetitelje. Moram napomenuti da reviju nose modeli Udruženja manekena Loreena Vinkovci , među kojima je Klara Miškulin aktualna, prva pratilja Miss Vukovarsko-srijemske županije, Ema Stjepanović članica Modne agencije Midikenn iz Zagreba, Magdalena Brkić, Miss Slavonije za 2016. godinu. Ono što je uvijek posebno, to su naši mali modeli gdje ove godine imamo 26 djevojčica. Najmlađe je za reviju pripremila Ines Kopilaš, voditeljica najmlađih, dok je koreografiju djevojka uvježbala Slađana Jurković”, kaže Mario Kokaj, predsjednik Udruženja manekena Loreena.

U sklopu revije nastupit će Cheerleading klub Ma&Ko iz Vinkovaca sa svojim programom.